Ahlsell Norge AS

Ahlsell Norge AS

Ahlsell er her for å gjøre det enklere å være proff

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr.

Gjennom en kontaktperson har du tilgang til rett kompetanse og over 100 000 lagerførte artikler fra ledende leverandører. Vi hjelper deg å løse utfordringer og finne nye muligheter. Med proffselgere på alle fag, holder vi oss hele tiden oppdatert på det siste i markedet. Det er det personlige håndtrykket som skiller oss fra mengden. Den lokale forankringen, kunnskap og vilje til å gjøre det lille ekstra, er hjørnestenen i vår virksomhet.

Med våre e-handelsløsninger kan du søke og handle blant alle våre lagerførte artikler døgnet rundt, hele året. Med butikker over hele landet er vi heller aldri langt unna.

Ideen har alltid vært den samme – å skape effektiv handel med et bredt utvalg av produkter til proffen. Vår visjon er «building a more sustainable society». 

Ahlsell AS er tildelt EcoVadis sitt Platinum-nivå for vårt arbeid med å bygge et mer bærekraftig samfunn. Dette er den høyeste utmerkelsen EcoVadis tildeler selskaper.

Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde.

Som medlem av vårt kundeprogram Ahlsell Partner, er du en del av bransjens største fellesskap. Ahlsell Partner er fordelsprogrammet for håndverkere som ønsker å bruke all sin tid på å skru, montere, installere og bygge.

Kontaktperson:
Håvar Kjær
Salgsansvarlig VA Vestfold
Mobil: +47 453 94 031
E-post: havar.kjar@ahlsell.no

Ahlsell