Malthe Winje Automasjon AS

Malthe Winje Automasjon

Malthe Winje er stolte av å presentere vårt engasjement for miljø og digitalisering på Vann og Miljø. Som en ledende leverandør av digitale tjenester, overvåking og automatisering for samfunnskritisk infrastruktur har vi alltid vært dedikert til å styrke bransjens miljøinnsats.

Vår ekspertise i skytjenester fra Microsoft og SCADA-systemer (driftskontroll) fra Iconics spiller en nøkkelrolle i å øke energieffektiviteten i vann- og avløpssektoren. Gjennom vår teknologi gir vi våre kunder muligheten til å overvåke og optimalisere systemene sine, noe som reduserer energiforbruket og samtidig bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

I tillegg til vår kompetanse innen SCADA-systemer samarbeider vi også tett med anerkjente partnere som Aqua Robur, en ledende leverandør av avansert sensorteknologi for VA-markedet. Sammen jobber vi for å levere innovative løsninger som bidrar til å minimere overløp, lekkasjer og det totale miljøavtrykket.

Besøk vår nettside på mwg.no for mer informasjon om våre tjenester og produkter. For å lære mer om AquaRobur og deres løsninger, besøk AquaRobur-nettsiden.

Vi ser frem til å møte deg på Vann og Miljø, der vi sammen kan utforske nye måter å utnytte data, fremme digitalisering og redusere miljøavtrykket innen vann- og avløpssektoren. Sammen kan vi bidra til en grønnere fremtid.

Kontaktperson:
Christian Aanning
Produktansvarlig Aqua Robur Norge
Mobil: +47 456 63 880
E-post: caa@mwg.no

mwg.no