Steg Entreprenør as

Steg Entreprenør as

Steg Entreprenør AS utfører alt innen NoDig-gravefrie metoder, og er totalleverandør av anleggsvirksomhet. Satsingsområder er rehabilitering av vann- og avløpsanlegg med størst mulig innslag av gravefrie metoder. Vi velger den optimale metoden i hvert enkelt prosjekt, og bidrar til kortere gjennomføringstid og lavere kostnader. Steg Entreprenør er bransjeledende innen miljø og bærekraft. Vi tilbyr elektriske NoDig-løsninger, og har introdusert hydrogen som energibærer på anleggsplasser. Kontakt oss i dag for en prat om våre tjenester og hva vi kan hjelpe deg med.

Vi er stolte av å være en del av konsernet Aarsleff AS som er en ledende dansk entreprenør. Aarsleff-konsernet har stor kompetanse på å planlegge og gjennomføre store prosjekter innen infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og nybygg – fra prosjektering til overlevering. Konsernet løser prosjekter over store deler av verden. De legger stor vekt på å kombinere konsernets mange entreprenørdisipliner i totalleveranser. På denne måten utnyttes synergieffekten mellom de ulike kompetanseområdene.

Aarsleff er notert som aksjeselskap med omsetning på mer enn NOK 25 milliarder der ca. en tredjedel hentes fra utlandet. Konsernet har totalt ca. 8.600 engasjerte medarbeidere. Se Aarsleff Norge her.

Kontaktperson:
Sondre Dammen
Avdelingsleder No Dig
Mobil: +47 979 98 949
E-post: sondre@steg.no

steg.no